28 May

Joana Ortega i Alemany

  • mayo 28, 2012
Joana Ortega i Alemany (Barcelona, 1959) és la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Governació i Relacions Institucionals. També és diputada del Parlament de Catalunya des de 2006. Sense pensar, ¿qué et sugereix la paraula… Catània? Aigua a la boca Quin es el millor moment del dia per prendre xocolata? En tot moment, jo personalment abans d’anar a dormir… però en tot moment Conserves alguna recepta familiar secreta? Si…, un pastis de xocolata que feia la meva àvia, i la meva mare me’ l va passar a mi i jo a les meves filles i el divendres a la tarda quan puc ho fem juntes. El record més actual que tens amb la xocolata? L’acabo de tenir ara mateix, la veritat. Per mi es una il·lusió poder visitar aquesta fàbrica. Per últim, a qui aconselles que possi una catània a la seva vida A tothom a tothom… més que mai s’ha d’endolcir la vida i tenir motius per fer-ho… a tothom!