30 Abr

Bombons Cudié rep el premi ADEG 2010  en l’apartat d’Internet

  • abril 30, 2010

Premi Adeg per a Bombons Cudié

En l’11a edició dels Premis ADEG, que reconeix la feina ben feta de les empreses del Penedès i el Garraf, Bombons Cudié vam rebre el premi en l’apartat d’Internet.

Premi Adeg per a Bombons Cudié

En la 11ª edición de los premios ADEG, que reconoce el trabajo bien hecho de las empresas del Penedès y Garraf, Bombones Cudié hemos recibido el premio en el apartado de Internet

El passat 16 d’abril, en el marc de la Nit de l’Empresa convocada per l’Associació d’empresaris de l’Alt, Baix Penedès i Garraf,  es va fer entrega dels Premis ADEG 2010  en mans del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya; Josep Huguet, l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, i el president de l’ADEG, Xavier Cardona. Entre les empreses guanyadores,  Bombons Cudié vam rebre el premi en l’apartat d’Internet. Un reconeixement que destaca el nostre esforç per integrar dins l’empresa la botiga online i l’aposta decidida per estar present en les xarxes socials. Des de Bombons Cudié, fem extensible aquest premi a tots els nostres clients, amics i col·laboradors. Moltes gràcies a tots! El pasado 16 de abril, en el marco de la Noche de la Empresa convocada por la Asociación de empresarios del Alt, Baix Penedès i Garraf, se hizo entrega de los Premios ADEG 2010 en manos del Consejero de Innovación, Universidades y Empresas de la Generalitat de Catalunya; Josep Huguet, el alcalde de Sitges, Jordi Baijet, i el presidente de la ADEG, Xavier Cardona. Entre las empresa ganadoras, Bombons Cudié recibimos el premio en el apartado de Internet. Un reconocimiento que destaca nuestro esfuerzo por integrar dentro de la empresa la tienda online y la apuesta decidida por estar presentes en las redes sociales. Desde Bombons Cudié, hacemos extendible este premio a todos nuestros clientes, amigos y colaboradores. Muchas gracias a todos!