11 Ene

Una mica de «marujeo»…

  • enero 11, 2011
Si hi ha un aliment deliciós però traïdor per als caça taques és la xocolata. És que es tracta d’un producte tan deliciós i màgic que ens fa perdre el cap i no pensar en les possibles taques que pot aconseguir. Els nens sobretot senten una felicitat tan gran en gaudir d’una barra de xocolata que tots els seus dits es trobaran en menys d’uns segons plens de xocolata que indubtablement portaran cap a les seves peces i parets de la llar. (C) chocolatphoto © 2009 Zhao ! | more info (via: Wylio)
És per això que conèixer les diferents maneres de treure taques de xocolata pot ser de gran utilitat. En el cas d’haver una taca de xocolata en una catifa, haurem descobrir com més aviat millor i anar pel talc. Ruixarem la taca amb talc i la cepillaremos.Luego amb una esponja amb producte renta catifes o aigua i detergent amb unes gotes d’amoníac fregarem suaument per no fer malbé tant la catifa. Si la taca es troba sobre teixits llavors haurem rentar amb aigua freda i després amb aigua calenta. Aquests passos tenen a veure amb treure primer els colorants i després el greix. En el cas dels teixits que no són rentables haurem provar fregant amb alcohol i amoníac en parts iguals fins a remoure la taca de xocolata. Si tens algun altre truc per treure taques de xocolata, no dubtis en comentar-nos-el!Si hay un alimento delicioso pero traicionero para los caza manchas es el chocolate. Es que se trata de un producto tan delicioso y mágico que nos hace perder la cabeza y no pensar en las posibles manchas que puede lograr. Los niños sobre todo sienten una felicidad tan grande al disfrutar de una barra de chocolate que todos sus dedos se encontrarán en menos de unos segundos llenos de chocolate que indudablemente llevarán hacia sus prendas y paredes del hogar. (C) chocolatphoto © 2009 Zhao ! | more info (via: Wylio)
Es por ello que conocer las diferentes maneras de quitar manchas de chocolate puede ser de gran utilidad. En el caso de haber una mancha de chocolate en una alfombra, deberemos descubrirla lo antes posible e ir por el talco. Rociaremos la mancha con talco y la cepillaremos.Luego con una esponja con producto lava alfombras o agua y detergente con unas gotas de amoniaco frotaremos suavemente para no dañar tanto la alfombra. Si la mancha se encuentra sobre tejidos entonces deberemos lavar con agua fría y luego con agua caliente. Estos pasos tienen que ver con quitar primero los colorantes y luego la grasa. En el caso de los tejidos que no son lavables deberemos probar frotando con alcohol y amoniaco en partes iguales hasta remover la mancha de chocolate. Si tienes algún otro truco para quitar manchas de chocolate, no dudes en comentárnoslo!