13 May

Els beneficis dels fruits secs

  • mayo 13, 2011
Com ja sabeu a Bombons Cudié apostem per ingredients sans, de primera qualitat i d’origen natural. Per això ens recolzem en la gastronomia mediterrània que tant fa servir els fruits secs. Uns aliments rics en proteïnes, fibra, minerals, vitamines i elevada aportació de greixos insaturats, la qual cosa els converteix en aliments cardioproctetores. Nombrosos estudis científics avalen els seus efectes beneficiosos en la salut. Nuts 1photo © 2007 Steffen Zahn | more info (via: Wylio)
Els fruits secs s’han incorporat a la dieta alimentària de qualsevol persona que realitza esforços intel.lectuals o físics que requereixen un alt rendiment i una activitat intensa. S’estima que el consum regular d’un grapat de fruits secs redueix el risc cardiovascular. A més, contenen antioxidants que són imprescindibles per combatre l’acció dels radicals lliures, substàncies responsables d’algunes malalties degeneratives i de l’envelliment. Així mateix, gràcies al seu contingut en vitamines del grup B, estan indicades per alleujar la fatiga, l’estrès o la síndrome premenstrual. Per exemple, les avellanes i les nous són els fruits secs que mostren un major contingut en àcid fòlic, un requeriment necessari diari per a una persona adulta. Les avellanes i les ametlles, dos dels ingredients estrelles a les nostres elaboracions, són riques en vitamina E i en fibra, aporten calci, de manera que es recomanen per prevenir malalties com l’osteoporosi, així com magnesi i potassi. També són riques en antioxidants, ferro i fòsfor, aquest últim molt recomanable per a aquelles persones que necessiten tenir al dia la memòria i la capacitat intel.lectual al cent per cent. En definitiva, les Catànies, les Kakawas i tots els productes Bombons Cudié, estan pensats per gaudir en tots els sentits gràcies a la composició dels seus ingredients.Como ya sabéis en Bombones Cudié apostamos por ingredientes sanos, de primera calidad y de origen natural. Para ello nos apoyamos en la gastronomía mediterránea que tanto emplea los frutos secos. Unos alimentos ricos en proteínas, fibra, minerales, vitaminas y elevado aporte de grasas insaturadas, lo que les convierte en alimentos cardioproctetores. Numerosos estudios científicos avalan sus efectos beneficiosos en la salud. Nuts 1photo © 2007 Steffen Zahn | more info (via: Wylio)
Los frutos secos se han incorporado a la dieta alimenticia de cualquier persona que realiza esfuerzos intelectuales o físicos que requieren un alto rendimiento y una actividad intensa. Se estima que el consumo regular de un puñado de frutos secos reduce el riesgo cardiovascular. Además, contienen antioxidantes que son imprescindibles para combatir la acción de los radicales libres, sustancias responsables de algunas enfermedades degenerativas y del envejecimiento. Asimismo, gracias a su contenido en vitaminas del grupo B, están indicadas para aliviar la fatiga, el estrés o el síndrome premenstrual. Por ejemplo, las avellanas y las nueces son los frutos secos que muestran un mayor contenido en ácido fólico, un requerimiento necesario diario para una persona adulta. Las avellanas y las almendras, dos de los ingredientes estrellas en nuestras elaboraciones, son ricas en vitamina E y en fibra, aportan calcio, con lo que se recomiendan para prevenir enfermedades como la osteoporosis, asi como magnesio y potasio. También son ricas en antioxidantes, hierro y fósforo, este último muy recomendable para aquellas personas que necesitan tener al día la memoria y la capacidad intelectual al cien por cien. En definitiva, las Catanias, las Kakawas y todos los productos Bombons Cudié, están pensados para disfrutar en todos los sentidos gracias a la composición de sus ingredientes.