29 Ago

Cudieshop.com comprar Bombons sense moure’s de casa

  • agosto 29, 2011
La manera més còmoda de comprar les seves especialitats des de casa. Un nou site que a més destina un percentatge de les compres a projectes solidaris. 
 Aquest canal pràctic i segur, a part de presentar catànies, bombons, ecocatànies, torrons i altres productes Cudié, permet disposar de lots únics exclusius. Packs originals que només es poden aconseguir a través d’aquest canal i que són ideals per regalar. A més, com aquest innovador site està al dia amb les xarxes socials, ofereix condicions preferents a tots aquells que són fans a la pàgina Catànies a Facebook. 
 Els bombons més solidaris Seguint l’estratègia de col.laboració amb diferents organitzacions i esdeveniments solidaris, Cudié aportarà un 3% del total de cadascuna de les compres que es realitzin a la nova web a la Fundació Vida i Esperança . Una organització no governamental creada amb l’objectiu de realitzar diferents actuacions i programes de caràcter social i econòmic per al desenvolupament de la societat dominicana i on Bombons Cudié col·labora des de fa més de 5 anys . 
 Així, www.cudieshop.com a més de poder comprar catanies, bombons i lots únics i originals, sense haver de moure de casa, es participa en una bona causa.La manera más cómoda de comprar sus especialidades desde casa. Un nuevo site que además destina un porcentaje de las compras a proyectos solidarios. 
 Este canal práctico y seguro, aparte de presentar catanias, bombones, ecocatànies, turrones y demás productos Cudié, permite disponer de lotes únicos exclusivos. Packs originales que sólo se pueden conseguir a través de este canal y que son ideales para regalar. Además, como este innovador site está al día con las redes sociales, ofrece condiciones preferentes a todos aquellos que son fans en la página Catànies en facebook. 
 Los bombones más solidarios Siguiendo la estrategia de colaboración con diferentes organizaciones y eventos solidarios, Cudié aportará un 3% del total de cada una de las compras que se realicen a la nueva web a la Fundación Vida y Esperanza. Una organización no gubernamental creada con el objetivo de realizar diferentes actuaciones y programas de carácter social y económico para el desarrollo de la sociedad dominicana y donde Bombones Cudié colabora desde hace más de 5 años. 
 Así, www.cudieshop.com además de poder comprar catanias, bombones y lotes únicos y originales, sin tener que moverse de casa, se participa en una buena causa.