17 Dic

Aquestes festes encerta amb un bombó

  • diciembre 17, 2012

Arriben les festes i s’ha de pensar en regals. Com sorprendre amb un detall original, de qualitat i a la vegada assequible? Per a nosaltres, bomboners de tercera generació, ho tenim clar. No hi ha regal més dolç que un bombó. Però com per gustos hi ha colors aquí et donem una sèrie de consells per encertar amb el bombó més adequat. Si vols, pots fer les teves comandes ara a www.cudieshop.com i en un plaç de 24-72 hores rebràs la teva comanda:

Per les noves famílies

entreteniment-avellanes Si tens aprop una embarassada o una parella que s’acaba d’estrenar com a pares, les avellanes son un bon detall. Creacions artesanals fruit d’una suau combinació d’avellanes caramel·litzades i el sorprenent praliné de fruïts secs de la Catània. Una bona proposta per a que la nova família aguanti amb forces les festes.
Per voltar
entreteniment-catanies Si per festes aprofites per visitar la família de l’estranger, arribant amb una caixa de Catànies sota el braç tens la bona rebuda assegurada. Elaborades amb ametlla marcona, caramel·litzades, banyades amb el nostre praliné secret de fruits secs i decorades amb autèntic cacau en pols, són la nostra gran carta de presentació.
Per quedar bé
entreteniment-bombons Regalant els nostres Bombons sempre quedes bé. Sofisticades combinacions de xocolata gourmet amb sorprenents ingredients de primera qualitat que, sens dubte, no deixen indiferent ni als paladars més sibarites
Pels amics
entreteniment-minicatanies Les Minicatanies són la combinació perfecte de fruits secs, xocolata i snack premium. Tota una Mini delicatessen en versió desenfada per gaudir entre amics.
Pels qui estan als núvols
entreteniment-clouds Si vols sorprendre amb una dolça sorpresa al teu estimat o estimada, regala-li unes Clouds. Una delicada combinació de nous amb xocolata que ni el vostre amor el podrà resistir.
Per compromís
entreteniment-kakawa En situacions on t’has de trobar amb la teva sogra, el teu cap o un futur gendre, t’interessa quedar molt bé. Les Kakawes són el resultat d’una impactant combinació d’ametlles i avellanes caramel·litzades amb les millors cobertures de cacau. Autèntica delicatessen pels més exigents!
Per quedar-se amb el públic
entreteniment-torro Els torrons de catània o de kakawa són les últimes creacions de Cudié que combinen la tradició de sempre amb l’innovació més renovadora. Uns productes gourmet amb els que, sens dubte, sorprendràs als teus amics més atrevits.