03 Ene

L’últim en bellesa: la Xocoterapia

  • enero 03, 2011
El cacau és l’últim al món de la bellesa: hidrata, combat la cel·lulitis i millora l’humor gràcies a la producció d’endorfinas, les hormones que provoquen en benestar i la felicitat. Però, com es produeixen les endorfinas? És una tasca simple, però depèn de cada persona: es generen endorfinas cada vegada que s’està alegre, quan es realitzen activitats que donen plaer, en aconseguir trobar satisfacció en les petites actituts quotidianes, en l’afecte, en|trobades amb amics, etc. Grand Velas - Massage, Health Facilitatesphoto © 2000 Grand Velas Resort | more info (via: Wylio)
El cacau aixeca tantes passions que està causant furor en balnearis i centres d’estètica, on la Xocolaterapia, massatges amb cacau, cada dia té més adeptes. Està de moda alimentar els músculs amb saborosos massatges de xocolata. De tant en tant convé donar-li un caprici al cos amb un massatge amb xocolata per relaxar-nos, deixar anar estrès i desconnectar del nostre dia a dia. Si a més de tot això serveix per cuidar-se i hidratar la nostra pell, el pla pot ser perfecte. Aquest és el cas de la xocolaterapia o, el que és el mateix, els massatges amb xocolata. D’aquesta forma s’uneixen els beneficis d’un bon massatge, amb els aportaments que la xocolata pot fer tant al teu cos com a la teva ment. Per a la realització dels tractaments de chocolaterapia o, més conegut per; massatge amb xocolata, s’utilitza una barreja de cacau, llard de cacau i oli d’ametlles. El cacau conté antioxidants, sals minerals i vitamines que tonifiquen, hidraten i nodreixen la teva pell. A més, aconsegueix augmentar la serotonina i amb ella el bon humor. Avui en dia, el massatge amb xocolata és recomanat per molts naturistes. La demanda d’aquests tractaments de bellesa ha augmentat la seva implantació en nombrosos centres de bellesa, que ofereixen sessions d’alguna cosa més d’una hora en el que es dóna un massatge amb xocolata completa amb ajuda d’una capa densa de cacau. En definitiva uns tractaments que a més de produir unes experiències del més gratificants, no engreixen.El cacao es lo último en el mundo de la belleza: hidrata, combate la celulitis y mejora el humor gracias a la producción de endorfinas, las hormonas que provocan en bienestar y la felicidad. Pero ¿cómo se producen las endorfinas? Es una tarea simple, pero depende de cada persona: se generan endorfinas cada vez que se está alegre, cuando se realizan actividades que dan placer, al lograr encontrar satisfacción en las pequeñas actitudes cotidianas, en el afecto, en el encuentro con amigos, etc. Grand Velas - Massage, Health Facilitatesphoto © 2000 Grand Velas Resort | more info (via: Wylio)
El cacao levanta tantas pasiones que está causando furor en balnearios y centros de estética, donde la chocolaterapia, masajes con cacao, cada día tiene más adeptos. Está de moda alimentar los músculos con sabrosos masajes de chocolate. De vez en cuando conviene darle un capricho al cuerpo con un masaje con chocolate para relajarnos, soltar estrés y desconectar de nuestro día a día. Si además de todo esto sirve para cuidar e hidratar nuestra piel, el plan puede ser perfecto. Este es el caso de la chocolaterapia o, lo que es lo mismo, los masajes con chocolate. De esta forma se aúnan los beneficios de un buen masaje, con los aportes que el chocolate puede hacer tanto a tu cuerpo como a tu mente. Para la realización de los tratamientos de chocolaterapia o, más conocido por; masaje con chocolate, se utiliza una mezcla entre cacao, manteca de cacao y aceite de almendras. El cacao contiene antioxidantes, sales minerales y vitaminas que tonifican, hidratan y nutren tu piel. Además, consigue aumentar la serotonina y con ella el buen humor. Hoy en día, el masaje con chocolate es recomendado por muchos naturistas. La demanda de estos tratamientos de belleza ha aumentado su implantación en numerosos centros de belleza, que ofrecen sesiones de algo más de una hora en el que se da un masaje con chocolate completo con ayuda de una capa densa de cacao. En definitiva unos tratamientos que además de producir unas experiencias de lo más gratificantes, no engordan.